Hovedseksjon

Yrkesfag ernæringskokk

Som ernæringskokk jobber du med å lage sunn mat med godt næringsinnhold, som tar hensyn til gjestenes ulike behov.

Ernæringskokker jobber på sykehus og andre typer institusjonskjøkken, men kan også jobbe på vanlig restaurantkjøkken og kantiner.

Store deler av tiden vil du være ute i praksis i bedrift, med tett oppfølging av faglærer fra skolen og veileder i bedrift.

Som deltager får du nok kompetanse innenfor faget til å få fast jobb.

Om du ønsker å gå videre til fullt fagbrev senere, er det også mulig.

Hvem er kurset for?

Dette passer for:

  • Deg som ønsker kompetanse nok til å få jobb innenfor ernæringskokkfaget
  • Deg som har åtte år oppgitt skolegang fra før
  • Snakker og forstår norsk på A2-nivå
  • Du har god nok helse til fysisk krevende arbeidsdager
  • Du har motivasjon og interesse for faget
  • Må kunne starte klokken 07.00  

Når kan jeg starte?

Du kan meldes inn til kartlegging hele året.

Kartlegging foregår på Oslo Vo Skullerud, og tar ca tre timer.

Man kartlegges i norsk - lesing og skriving. Og i matte. I tillegg er det en motivasjonssamtale med faglærer.

Oppstart er i februar, mai og oktober.

Kontakt

Hvis du tenker dette kan være noe for deg, kan du ta kontakt med:

Din veileder i NAV

Eller Avdeling for yrkesfag:

Trine Røed

477 95 816

Malin Søderberg-Nanda

941 56 485

Kristian Forselv

980 57 344  

Montasje.png

Hvordan søke?

Ta kontakt med din NAV-veileder

Ofte stilte spørsmål