Hovedseksjon

Yrkesfag ernæringskokk

Som ernæringskokk jobber du med å lage sunn mat med godt næringsinnhold, som tar hensyn til gjestenes ulike behov. Ernæringskokker jobber på sykehus og andre typer institusjonskjøkken, men kan også jobbe på vanlig restaurantkjøkken og kantiner.

Som deltager opparbeider du deg kompetanse innenfor faget gjennom undervisning på skole, kjøkken/verksted og ute i bedrift. Store deler av det toårige løpet vil du være ute i praksis, med tett oppfølging av faglærer fra skolen og veileder i bedrift. Du får også opplæring i fellesfagene norsk, samfunnsfag og matematikk.

Hvem er kurset for?

Dette forløpet er for deg som ønsker deg kompetanse innenfor ernæringskokkfaget eller malerfaget, men som ikke vil bruke fire år på fullt fagbrev. Du har åtte år oppgitt skolegang fra før, og behersker norsk på A2-nivå. Du har generelt god helse, interesse for faget og mulighet til å starte klokken 07.00. Det er i tillegg viktig at man kan jobbe med alle typer råvarer, inkludert svinekjøtt.

 

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan du ta kontakt med:

Kristian Forselv

Telefon: 980 57 344

Malin Søderberg-Nanda

Telefon: 941 56 485